Bedgeheim president Joe Biden en zijn vrouw Jill uitgelekt

Joe Biden en Jill in een bed
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Het eerste presidentiële besluit is al genomen: Joe Biden slaapt met zijn vrouw Jill in het Witte Huis in een tweepersoonsbed. Dat heeft het stel laten weten aan de huishouding van het Witte Huis die aanstaande woensdag in zes uur tijd als Donald Trump en zijn vrouw Melania hun hielen hebben gelicht de grote schoonmaak doen.

Standaardprocedure is dat er nieuwe boxsprings en matrassen worden aangeschaft voor de nieuwe president. De familie Biden hoeft dus niet in de oude bedden van Trump en zijn vrouw te kruipen.

Melania in grote slaapkamer

Nu blijkt echter dat Melania jarenlang helemaal alleen in de grote slaapkamer heeft geslapen. Donald Trump heeft een bed laten plaatsen in de studeerkamer, waar hij alleen sliep.

Dat meldt CNN.

De Trumps hebben niet het fatsoen, zoals de traditie is als een nieuwe president aantreedt, de nieuwe bewoners te begroeten in het Witte Huis. Donald en Melania maken zich op woensdagochtend uit de voeten, want dan kunnen ze nog snel in de Air Force One naar Florida worden gebracht voordat de nieuwe president is ingezworen. Na 12 uur ’s middags heeft Trump niets meer te vertellen over de presidentiële voorrechten.

Eigen vliegtuigje

Dat de Trump-familie niet bij inauguratie zou zijn, was al bekend. Trump wilde ook per se niet met een eigen vliegtuigje naar Florida vertrekken. Dat vindt hij niet passen bij zijn status.

Ondertussen vindt er woensdag overdag in de tussenliggende uren een mega-operatie plaats in het Witte Huis. De Bidens hebben dan nog een vol middagprogramma, terwijl met man en macht al het meubilair, alle kamers, alle ramen gepoetst worden.

Ruzie met de buren

Tegen die tijd is Donald Trump al lang en breed in zijn golfresort Mar-a-Lago, waar de buren inmiddels gewaarschuwd hebben dat de ex-president zich daar niet permanent mag vestigen. Trump heeft namelijk in 1993 een verklaring getekend dat leden van de club slechts een paar dagen mogen overnachten. Aan die afspraak wordt ook Trump zelf gehouden.

Rustige weken worden het zeer zeker niet voor de ex-president. Want de Amerikaanse Senaat gaat over tot de behandeling van de impeachmentprocedure en waarschijnlijk vallen de eerste dagvaardingen dan ook in de bus voor andere juridische kwesties die Trump boven het hoofd hangen. Vanaf woensdagmiddag 12.00 uur is Donald weer gewoon burger.

Tags

DONALD TRUMPJILL BIDENJOE BIDENMELANIA TRUMPUSA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck