Bedrijf vrouw Humberto Tan duizenden euro’s in het rood

Vrouw Humberto Tan
Door: Tanja Brouwer
13-11-2019

Ruim achttien jaar had de vrouw van Humberto Tan, Ineke Geenen, een winkel met baby- en kinderartikelen. Tot eind 2018. Toen werd de B.V. ontbonden. De reden? Het bedrijf stond duizenden euro’s in het rood.

Jaarcijfers

In 2000 richtte Ineke het bedrijf Geenius Babywaren op. Zij verkocht babykleding en speelgoed. De vrouw beweerde dat het storm liep en dat ze zelfs verkooppunten had in België, Duitsland en Scandinavië. Toch is het haar niet gelukt dat succes door te zetten, want inmiddels bestaat Geenius Babywaren niet meer. Weekblad Weekend weet namelijk wat de jaarcijfers van 2018 zijn, en daaruit blijkt dat ze duizenden euro’s in het rood stond.

Het weekblad schrijft dat het bedrijf in 2018 14.000 euro in het rood stond. Helaas bleek dat niet eenmalig want de vorige jaren verdiende ze steeds minder. Een neergaande spiraal dus. Daar bovenop komt nog eens dat er schulden van ruim 26.000 euro waren. Uiteindelijk heeft Ineke moeten besluiten om te stoppen met de winkel. Klaar met het ondernemerschap is ze niet, want inmiddels heeft ze een eenmanszaak in de communicatie.

Fotografie

Wie succesvoller lijkt te zijn in de kledingindustrie is haar man Humberto. Hij heeft nog steeds zijn bedrijf Huta Holding. Ook heeft hij een eigen bedrijf in de fotografie, met de naam HT Fotografie. In de toekomst lijkt hij zich meer te willen focussen op zijn creatieve kant.

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen