‘Bedrijven Yolanthe dik in het rood’

Yolanthe
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Op liefdesgebied gaat het Yolanthe momenteel niet goed af. Haar huwelijk met Wesley Sneijder is waarschijnlijk voorbij en dat betekent niet alleen dat ze de tijd van Xess Xava moeten delen, maar ook hun geld. Helaas gaat het ook op zakelijk gebied Yolanthe niet voor de wind.

Rood

Op de eerste plaats is er natuurlijk het restaurant XaXa op Ibiza. Sinds dit jaar is het dicht. Stoelen en tafels staan opgestapeld in het restaurant, dat de grote droom was van het stel. Naar verluid zal de tent binnenkort worden verkocht. Hoewel ze daar waarschijnlijk een enorm bedrag voor gaan krijgen, is het aannemelijk dat het stel veel geld in het restaurant heeft zitten wat ze nu kwijtraken.

Daarnaast is er het bedrijf YCVK. In 2008 richtte Yolanthe het op met, volgens Bekendeburen, de doelstelling: ‘Het verrichten van stemwerkzaamheden voor commercials, tekenfilms en voice-overs en verrichten van promotionele activiteiten, alsmede acteer-, presenteer- en journalistieke werkzaamheden’.  In 2017 werd duidelijk dat het eigen vermogen van het bedrijf 206.000 in de min staat.
Tot slot is er het bedrijf YC Europa. In 2013 wilde Yolanthe met dat bedrijfje handelen in juwelen en sieraden. Helaas blijkt ook dat geen succes, want daarmee staat ze 188.000 euro rood.

Rechtszaak

Onlangs werd ook nog eens bekend dat het stel nog een bedrag van 89.000 euro moet betalen aan de aannemer van XaXa. In 2013 huurden Wesley en Yolanthe een aannemer in om het restaurant te verbouwen, maar toen de overeenkomst er al was, trok het beroemde stel zich plotseling terug. De aannemer besloot naar de rechter te gaan, want hij liep een smak geld mis.

Tags

BREAK-UPCABAU VAN KASBERGENGELDIBIZASCHEIDINGSNEIJDERUIT ELKAARWESLEYXAXAXESS XAVA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck