Bedrogen Silvia keert zich tot god

Sylvia Barneveld
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De afgelopen jaren zijn voor Silvia heftig geweest. De vrouw van Raymond van Barneveld (ze zijn nog niet gescheiden) leed aan een alcoholverslaving, daarnaast moest ze leven met de kennis dat haar man niet trouw was en nu is ze alleen achtergebleven. Al die ellende heeft ervoor gezorgd dat zij zich heeft gewend tot het geloof.

Rust gevonden

Bijna dagelijks gaat Silvia naar de New Foundation in Christ Ministries in Capelle aan den IJssel. In die kerk vindt ze steun. ,,Ik taal sinds ik naar de kerk ga niet meer naar de drank. Ik heb zoveel rust gevonden”, vertelt ze in haar boek Game Over. Voordat ze naar de kerk ging was ze zelfs zo ongelukkig en wanhopig, dat ze zelfmoord overwoog, maar door Jezus zou ze zijn gered.

Eerlijk

,,Alles is uit vrije wil, het is echt geen sekte, maar ik sla niets over”, zegt ze over haar kerk en geloof. Een grote steun en toeverlaat is pastoor Tim. Silvia zegt zelfs dat de pastoor haar heeft gered. ,,Denk nou niet dat het met de zachte hand gaat, want hij is eerlijk en duidelijk. Dat is soms confronterend en heftig. Als ik begin over mijn pijn, dan zegt de pastor: Heeft Jezus geen pijn gehad dan? Hij werd aan het kruis genageld.”

Wat Silvia ook van haar geloof geleerd heeft, is vergeven. Zelfs de man met wie ze 25 jaar getrouwd is, maar sinds kort gelukkig is met de veel jongere Julia heeft ze kunnen vergeven.

Tags

AFFAIREHUWELIJKJULIAOVERSPELRAYMOND VAN BARNEVELDSCHEIDINGSILVIAVRIENDIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck