Beelden drugsgebruikende Jaimie in bezit Lil’ Kleine: ‘Gebruikt voor rechtszaak’

Lil' heeft beelden van Jaimie
Door: Charlotte Wijnen
12-08-2022

De strijd tussen ex-geliefden Jaimie Vaes en Lil’ Kleine is nog altijd in volle gang. De rapper zou beelden in zijn bezit hebben waarop te zien is dat Jaimie drugs gebruikt. ,,Hij wil deze beelden als bewijs aanleveren tijdens het aanstaande proces.”

Er gaan de afgelopen week een hoop verhalen rond over Lil’ Kleine en Jaimie. Zo was er in een fragment van de serie ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ te zien dat Jaimie een brief ontving van de advocaat van Lil’ Kleine. Hij eiste hierin de horloges terug die hij haar eerder cadeau had gedaan.

Horloge van Lío

Jaimie is woedend, vooral omdat hij óók het horloge terugeist die hij aan Lío gaf. Later bleek dat er meer aan de hand was: Lil’ Kleine had al eerder meerdere keren om het horloge gevraagd omdat hij het Jaimie niet meer zag dragen. ,,Want zij droeg deze zelf. Jaimie kwam steeds met verschillende verhalen aan bij Lil’ Kleine over waar dit horloge was. Lil’ Kleine kreeg hierdoor argwaan”, meldde Juicechannel.

Lil’ Kleine uit op wraak

Vermoedelijk heeft Jaimie het horloge verkocht, waardoor de rapper uit is op wraak. ,,Lil’ Kleine heeft veel beelden in zijn bezit, die bewijzen dat Jaimie veel drugs gebruikt”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram. ,,Volgens deze spion wil hij deze beelden als bewijs aanleveren tijdens het aanstaande proces, om haar in diskrediet te brengen.”

Wanneer de rechtszaak gaat plaatsvinden is nog niet bekend. ,,Maar beide partijen zijn deze dus druk aan het voorbereiden.”

Meer DenD