Beelden opgedoken van vreemdgaande Nicol

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er zijn pikante beelden van Nicol Kremers opgedoken. De vriendin van Peter Gillis is gefilmd terwijl ze een andere man zoent…

Er gaan al lange tijd geruchten rond dat Nicol Peter Gillis zou bedriegen. Ze is meerdere keren met andere mannen gespot én er dook een foto in de media op waarop ze een man kust.

‘Nicol heeft een ander’

Maar volgens Nicol was er niets aan de hand. De man die ze kuste, was volgens haar gewoon een vriend en ook Peter wist niet hoe snel hij moest reageren op de geruchten over Nicol. Maar na het zien van de nieuwe beelden denkt Peter wellicht anders…

De heren van Roddelpraat laten in hun uitzending een filmpje zien waarop Nicol op een parkeerplaats aan het zoenen is met een andere man. Géén kusje zoals de vorige keer, maar een intieme zoen. Volgens Jan-Roos en Dennis Schouten gaat het om een rijke, Duitse man. ,,Nicol heeft gewoon echt een ander”, zegt Jan-Roos in Roddelpraat. ,,Want dit is niet een jong mannetje die ze even grijpt in de kroeg. Dit is een relatie.”

Uitgebreid interview

De beelden verschijnen net nadat Peter en Nicol een uitgebreid interview met weekblad Privé hebben gedaan over hun relatie. ,,Ik durf gewoon te zeggen dat het echte liefde is wat wij hebben”, zei Nicol. ,,Peter is en blijft de liefste man in mijn leven. We zijn nu vijf jaar samen. Ik heb me nog geen dag ongelukkig gevoeld met hem.”

Tags

NICOL KREMERSPETER GILLISVIDEOVREEMDGAANZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie