Walgelijk: Begrafenismedewerker ontslagen na selfie met lichaam Maradona

Selfie Maradonna|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Britse krant ‘The Mirror’ onthult schokkend nieuws: een begrafenisondernemer is op staande voet ontslagen nadat bleek dat hij de kist van Maradona had geopend. Dit deed hij om een selfie te kunnen maken met de Argentijnse superster.

De wereld was in shock toen woensdag bleek dat Argentijnse voetbalheld Maradona op zestigjarige leeftijd overleden was aan hartfalen. Bekende Nederlanders reageerden massaal op het overlijden van een legende.

,,Je zal voor altijd doorleven in mijn hart en dat van vele andere voetballiefhebbers”, schreef Ruud Gullit. ,,De beste speler die ik ooit heb gezien en tegen heb gespeeld.” Rafael van der Vaart deelde een foto van hen samen. ,,De man die nummer 10 een legendarisch nummer voor mij maakte.”

Graf

De Britse krant kreeg de foto van de begrafenismedewerker en Maradona binnen. Uit respect voor de familie hebben ze besloten deze foto niet online te plaatsen. Toen de eigenaar van de begrafenis onderneming lucht kreeg van dit bizarre voorval barstte hij in woede los.

De man die de kist opende en een foto met de overleden voetbalheld maakte, poseerde op de foto met zijn twee duimen opgestoken. ,,Walgelijk, echt walgelijk. Ik heb er geen andere woorden voor”, reageerde zijn ex-werkgever.

Maradona werd donderdagmiddag begraven tijdens een besloten plechtigheid.

Tags

BIZARDIEGO MARADONAMARADONASELFIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck