Begraven Dave en Donny Roelvink de strijdbijl?

Dave en Donny Roelvink
Door: Eva Steins
10-03-2021

Keert de vrede terug in huize Roelvink? Dave en Donny Roelvink hebben al maandenlang ruzie en weigeren contact met elkaar. Vader Dries Roelvink heeft de broers eindelijk zo ver dat zij tegenover elkaar zullen zitten om de vete uit te praten.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De hereniging tussen de broers is een enorme opluchting voor vader Dries. Trots vertelt hij aan Shownieuws dat de kemphanen elkaar weer gesproken hebben.

Ruzie

Eerder onthulde Dries aan Story wat de reden achter de vete van de broers was. Volgens hem zouden beide broers deals hebben met concurrerende ‘fitnessgoeroes’.

,,Daar moet het mee te maken hebben. De een kwam er afgelopen zomer achter dat Donny’s broer Dave in zee was gegaan met een concurrent. Daarmee confronteerde hij Donny, die op zijn beurt Dave zou hebben gebeld. Zo van: ‘weet je wel dat ze concurrenten van elkaar zijn?’ Dave kennende zou hij gezegd hebben daar niets mee te maken te hebben. Dat hij een zakelijke deal heeft en Donny een andere zakelijke deal.”

Bijleggen

Grote broer Dave zou de eerste stap gezet hebben in het begraven van de strijdbijl. Dries vertelt aan Shownieuws dat Dave zijn jongere broertje Donny opbelde en gezegd heeft dat hij graag om tafel wil.

Vervolgens zou Donny gezegd hebben dat hij een paar dagen nodig heeft om ‘dingen op een rijtje’ te krijgen en misschien wel wat op te schrijven.

De broers gaan volgende week om tafel, zonder de begeleiding van hun vader. Die vindt dat de kemphanen het zelf moeten uitzoeken.

Meer DenD