Begraven Meghan Markle en Kate Middleton voorgoed de strijdbijl?

Meghan Markle
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het lijkt erop dat Meghan Markle en Kate Middleton de strijdbijl hebben begraven. Er zouden verschillende berichten naar elkaar zijn gestuurd en zelfs een cadeau. Zullen ze dan eindelijk een familieband opbouwen?

Cadeau gestuurd

Sinds de geboorte van Lilibet zijn de spanningen tussen de royals flink afgenomen. Kate zou sinds enkele weken haar best doen om een familieband met Meghan op te bouwen. ,,Er zijn berichten gestuurd sinds de geboorte van Lilibet. Kate heeft Meghan zelfs een cadeau gestuurd voor de baby”, zegt een koninklijke bron tegen US Weekly.

Aan het huilen gemaakt

Door de jaren heen boterde het niet bepaald tussen de twee royals. Door verhalen die de Britse roddelpers over hun verspreidde zou de spanning met de jaren alleen maar zijn toegenomen.

Zo ging er een gerucht dat Meghan vlak voor de bruiloft van Kate haar aan het huilen zou hebben gemaakt. ,,Het omgekeerde gebeurde juist”, zei Meghan tegen Oprah Winfrey. ,,Ik zeg dit niet om haar te kleineren. De week voor de bruiloft was heel moeilijk en Kate was overstuur door iets.”

Bloemen

De woorden die Kate naar Meghan gebruikte deden haar toen pijn waardoor ze moest huilen. ,,Het kwetste me en daardoor moest ik huilen”, zei Meghan destijds. Maar Kate bood hier later haar excuses voor aan. ,,Ze bracht me bloemen en een briefje.”

Geboorte van Lilibet

Sindsdien zijn de spanningen flink afgenomen. De geboorte van Lilibet maakte dit nog beter: het bracht de twee dichter bij elkaar. ,,Ze proberen een band op te bouwen omdat ze allebei dochters hebben en kunnen niet wachten tot alle neven en nichten elkaar ontmoeten”, aldus de bron in US Weekly.

Tags

KATE MIDDLETONMEGHAN EN HARRYMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck