Beide ouders Toine van Peperstraten overleden

Toine van de Peperstraten
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Het is een moeilijke periode voor sportjournalist Toine van Peperstraten. Ruim negen maanden na het zware afscheid van zijn geliefde moeder verliest hij nu ook zijn vader. Toine deelt dit in een emotioneel bericht op Twitter.

Wees

Toine van Peperstraten gaat door een loodzware tijd. Ruim negen maanden geleden verloor hij onverwachts zijn moeder. Zij overleed op 80-jarige leeftijd. Hij maakte dit bekend op Eerste Kerstdag vorig jaar. Toine plaatste een mooie foto van hem en zijn moeder en schreef er een emotioneel bericht bij.

,,Mijn grootste fan is niet meer. Afgelopen maandag is mijn moeder op 80-jarige leeftijd overleden. Totaal onverwacht. Kerst zal nooit meer hetzelfde zijn. Ik wens iedereen mooie dagen en koester je naasten.. ”

https://www.instagram.com/p/B6hvRGmptq9/

Grote held

Na het verwerken van het zware verlies van zijn moeder komt Toine wederom voor hete vuren te staan. De sportjournalist verliest negen maanden na het overlijden van zijn moeder ook zijn vader en wordt daarmee in één klap wees.

Op Twitter deelt hij het moeilijke nieuws en eert hij zijn vader met een mooie foto.

,,Mijn grote held is niet meer. Afgelopen zaterdag is mijn vader begonnen aan zijn laatste reis. En dat ruim 9 maanden na mijn moeder. Pa Peper (82) was op, maar kan terug kijken op een prachtig leven vol liefde! Carpe diem..”

Tags

OUDERSOVERLEDENTOINE VAN PEPERSTRATEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck