Bekende moeders samen in opstand tegen coronamaatregelen

Door: DitjesDatjes
05-03-2021

Bekende moeders roepen andere moeders op om lak te hebben aan de coronamaatregelen voor kinderen, wanneer die “strijdig zijn met jullie geweten”. Onder anderen Doutzen Kroes, Fajah Lourens, Lieke van Lexmond en Josje Huisman eisen door middel van een brandbrief versoepeling van de coronamaatregelen voor kinderen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De groep vrouwen roept moeders op de brandbrief naar de scholen van hun kinderen te sturen. “Van moederhart tot ieders hart vragen wij jullie dan ook de regels langs de lat van jullie eigen innerlijk kompas te leggen, en daar waar zij strijdig zijn met jullie geweten deze niet te volgen. Trek vandaag nog jullie grens bij het afdwingen van testen, het opleggen van quarantaine en het verplichten van mondkapjes.” Eerder noemde Doutzen Kroes het vaccineren van kinderen al “propaganda”.

Ook Daniëlle Oerlemans, Victoria Koblenko, Eva van de Wijdeven en Connie Witteman zetten hun naam onder de brief. “Ons moederhart slaat op tilt bij het idee dit nog langer machteloos aan te moeten zien, hoe een generatie kinderen en jongeren vastloopt in wat inmiddels vooral lijkt op een star, boekhoudkundig beleid dat (gefixeerd op virusbestrijding) hen compleet wegcijfert en opoffert.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD