Bekent Belgische presentator HIER zijn affaire?

Bekent Ruben Van Gucht zijn affaire met Charlotte van Looy?|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De juicekanalen richten zich tegenwoordig ook op België, want ook dáár gebeurt genoeg wat niet aan de grote klok gehangen mag worden. Onlangs werd de Belgische presentator Ruben van Gucht voor de bus gegooid omdat hij een affaire zou hebben met een andere vrouw. En nu lijkt hij die affaire zélf toe te geven…

Aanwijzingen

In oktober vorig jaar maakte Ruben samen met zijn ex-vrouw bekend dat ze na zeven jaar gaan scheiden. In dat huwelijk zou Ruben niet trouw zijn geweest. ,,Hij is vreemdgegaan met Blanka Vlasic. Hij is nu met haar getrouwd en ze lijken het perfecte koppel, maar niets is minder waar”, meldde Juicechannel op Instagram.

Volgens het kanaal ging Ruben in zijn eerste huwelijk ook vreemd met een andere vrouw, namelijk met Charlotte van Looy. ,,Dat Ruben vreemdging met Charlotte is nooit out in the open geweest, dit omdat Ruben nu nog steeds met haar vreemdgaat. En hier zijn ook een aantal aanwijzingen van die gewoon open en bloot op Instagram staan.”

Bevestigen ze de affaire?

Zo delen Ruben en Charlotte vaak foto’s met dezelfde locatie én ze worden zo nu en dan samen gespot. Zo zag een volger van Juicechannel Ruben en Charlotte samen dineren in een restaurant.

En nu hebben de twee wéér een hint op Instagram gedeeld. Beiden delen een foto op Instagram van een puppy genaamd Mowgli. ,,Wat een toeval, Charlotte heeft haar hondje hetzelfde genoemd als Ruben”, schrijft Juicechannel.

Kennelijk zitten de twee er niet mee dat er verhalen over hun affaire wordt verspreid, want ze delen allebei de foto. Bevestigen Ruben en Charlotte hiermee de affaire?

Tags

affaireJuiceRuben van Gucht

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie