Belangrijke raadgever prins Andrew krijgt tienduizenden ponden

Door: DitjesDatjes
10-01-2020

De privésecretaresse van prins Andrew heeft vrijdag officieel haar dienstverband met de koninklijke familie beëindigd. Volgens Sky News krijgt de rechterhand van de hertog van York tienduizenden Britse ponden toegestopt van Buckingham Palace als deel van haar vertrekregeling.

Amanda Thirsk was de drijvende kracht achter het desastreuze interview dat Andrew gaf aan Newsnight over zijn vriendschap met Jeffrey Epstein. Het interview leverde de prins veel kritiek op, omdat hij geen duidelijke antwoorden kon geven over zijn band met de van seksuele delicten beschuldigde miljardair. Andrew was door de ophef genoodzaakt om zijn koninklijke taken neer te leggen en Thirsk te ontslaan.

De vrouw blijft echter een leidinggevende rol spelen bij [email protected] Global, het initiatief van prins Andrew om tech-entrepreneurs de kans te geven om hun idee te komen uitleggen in Buckingham Palace.

 

BUZZR

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen