Beloofde update toestand Barbie blijft uit

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Jake Hampel beloofde aan Shownieuws dat hij gisteren nog een update zou geven over de gezondheidstoestand van Barbie. Maar de oud-manager van de realityster heeft niets meer van zich laten horen. Wat er precies is gebeurd en hoe het met Barbie gaat na het ernstige verkeersongeluk is dus onduidelijk.

Zwaargewond

Zondagavond raakte de bestuurder van de auto waar Barbie in zat de macht over het stuur kwijt. De auto klapte op een hekwerk van een viaduct in Den Haag. De politie, meerdere ambulances en zelfs de traumahelicopter werden ingeschakeld om de inzittenden zo snel mogelijk uit de auto te krijgen en de gewonden te helpen. Er zaten naar verluidt drie personen in de auto. Alle drie zijn ze naar het ziekenhuis vervoerd en één van hen is zwaargewond.

Zorgelijke situatie

Jake Hampel vertelde gisteren aan Shownieuws dat de situatie van Samantha erg zorgelijk is. ,, De vraag is nog of Samantha dit zal overleven en als dat al het geval is, wat de blijvende schade zal zijn”, zei hij. Ook beloofde hij maandagochtend nog een update te geven over de gezondheid van Barbie, maar dat is niet gebeurd.

Tags

BarbieGewondOngeluksamanthaUpdate

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie