‘Ben Affleck zeer actief op ‘celeb’ dating-app Raya’

Volgens Patti Stranger, presentatrice van het televisieprogramma Millionaire Matchmaker, is Ben Affleck een zeer actief gebruiker van de dating-app Raya. Stranger zegt ‘hem er al miljoenen keren op gezien te hebben’. Dit meldt Us Weekly.

Raya is een app die door veel bekendheden wordt gebruikt, omdat je daar niet zomaar binnenkomt. Om lid te worden, moeten eventuele nieuwe leden eerst goedgekeurd worden door een bepaalde commissie. Affleck is daar kennelijk met vlag en wimpel voor geslaagd, aldus Stranger.

“Ik denk dat hij een partner moet zoeken met dezelfde kwaliteiten als zijn ex-vrouw Jennifer Garner. Hij is niet voor niets ooit met haar getrouwd, om haar vervolgens de moeder van zijn kinderen te maken. Zij is gewoon een enorme catch. Ben moet eens gaan beseffen dat al die twintigjarige types het niet gaan worden. Die vervelen hem op een gegeven moment. Hij zou het beste uit zijn met iemand die enerzijds een moederlijke kant heeft, maar anderzijds ook de ballen heeft om te zeggen: ik ga jouw rotzooi niet opruimen.”

Affleck zou zich in oktober aangemeld hebben bij de dating-app, maar heeft vooralsnog geen geschikte partner weten te vinden.

 

BuzzE