‘Deze BN’er is benaderd door AVROTROS voor presentator’

Door: DitjesenDatjes
23-10-2019

Er zijn al veel namen van bekende Nederlanders genoemd als kanshebbers voor de presentatie van het Eurovisie Songfestival. Jan Smit, Dionne Stax en Herman van der Zandt worden het meest genoemd, maar aan dat rijtje is nog een BN’er toe te voegen.

Internationaal

Het gaat om Michiel Huisman. De Nederlandse acteur woon al jaren in Hollywood waar hij als acteur naam probeert te maken. Wat maar weinigen weten is dat Michiel zijn muziekcarrière minstens net zo belangrijk vindt en internationaal probeert door te breken. Hij is dus op zoek naar een manier om een groot publiek te bereiken, en het Eurovisie Songfestival presenteren zou natuurlijk dé manier zijn.
Hoewel Michiel in Nederland nauwelijks op televisie komt of in de media te zien is, meldt weekblad Weekend dat de acteur onlangs door AVROTROS is benaderd. Hem zou gevraagd zijn of hij interesse heeft het muziekfestijn te presenteren en weekblad Weekend weet dat hij dat wel heeft!

Dionne Stax

Zoals eerder genoemd maakt ook Jan Smit kans om het festival te presenteren. Hij levert al jaren het commentaar en voor hem zou het de kers op de taart zijn om nu het festival te presenteren. Zijn collega Cornald Maas heeft laten weten niet te willen presenteren en liever op zijn vertrouwde commentatorstoel te zitten.
Dionne Stax werd ook veel genoemd, maar na haar optreden bij het Televizier-Gala vroegen veel mensen zich af of zij zo’n groot evenement presenteren wel kan. Het zal niet lang meer duren voordat AVROTROS de presentatoren bekend zal maken, want vaak wordt dat nog voor het nieuwe jaar bekend gemaakt.

Meer DenD