Berget weer aan de man

Door: DitjesenDatjes
21-09-2018

Berget Lewis is een echte mannenverslinder. De ‘Lady of Soul’ bevestigt nu de geruchten dat de relatie met Ramon voorbij is, maar lang is ze niet alleen gebleven. De zangeres heeft namelijk weer een nieuwe liefde.

Oud nieuws

Nog maar anderhalf jaar was Berget getrouwd met Sebastiaan van Rooijen toen ze gingen scheiden. Ze wist zeker dat hij de ware was, en trouwden dan ook een jaar nadat ze elkaar hadden leren kennen. Helaas pasten ze toch niet zo goed bij elkaar als gehoopt, en hebben in 2014 in goed overleg besloten te gaan scheiden.
Nog geen jaar later kwam Berget Ramon tegen. Na een jaar verkering gingen ze samenwonen, en ze dachten zelfs aan trouwen!  Maar daar is het nooit van gekomen. ,,Ramon en ik zijn al een tijdje uit elkaar, maar we hebben er geen ruchtbaarheid aan gegeven. Het liep niet en dan kun je beter uit elkaar gaan. Voor mij is het al oud nieuws”, zegt de zangeres tegen Story.

Berget probeert het gewoon nog een keer, want ze heeft alweer een nieuwe geliefde! Hij zou aan haar vrienden en familie zijn voorgesteld, maar tot nu weigert Berget hem ook te delen met de rest van Nederland. ,,Ik ga daar nog niets over zeggen. Men ziet het vanzelf wel.”

Meer DenD