Bericht Maxime Meiland roept vragen op: ‘Baby nummer 3?’

Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Maxime Meiland heeft een romantische foto met haar man Leroy Molkenboer gedeeld. Het roept vragen op bij haar volgers op Instagram. ,,Baby nummer 3?”

Op de foto is te zien dat Maxime en Leroy elkaar zoenen op een prachtige plek in het bos. Volgers reageren dolenthousiast. ,,Mooi koppeltje”, schrijft iemand. En een ander: ,,Jullie zien er gelukkig uit.”

Derde kindje?

Maar de foto roept ook vragen op. ,,Aankondiging baby nummer 3 binnenkort”, schrijft een volger met een hartje. Opvallend is dat Maxime de reactie heeft geliked. Ook was het gezin onlangs in het ziekenhuis. Is de derde baby van Maxime en Leroy al onderweg?

‘Het is welkom’

Maxime heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag een derde kindje wil. Vorig jaar onthulde ze dat ze haar spiraal heeft laten verwijderen. ,,Ik gebruik geen andere anticonceptie”, vertelde Maxime in gesprek met weekblad Story. ,,Dat deden mijn oma en moeder ook nooit. Nee, Leroy en ik gebruiken ook geen condooms, dus we moeten wel opletten. Maar als het gebeurt, is het welkom.”

Geen anticonceptie

In haar biografie Maxime, misbruikt, ontspoord en nu… gelukkig! vertelt Maxime dat ze haar hele leven al met anticonceptie heeft ‘gekloot’. ,,Het is altijd een strijd geweest”, aldus Maxime. Maar ze vindt het ook eng om aan een derde kindje te beginnen. ,,Ik ben bang voor mezelf. Dat ik weer over mijn toeren raak in het eerste jaar door de druk. (…) Redenen om het wel te willen zijn er ook. Eentje is dat ik denk: dan heeft Leroy ook twee kinderen van zichzelf in plaats van maar eentje. Hij vindt dat belachelijk. Een heel stomme reden, want hij vindt dat hij al twee kinderen heeft.”

Tags

MAXIME MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck