Beroemd Ik Vertrek-koppel probeert het opnieuw!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het is misschien wel het beroemdste Ik Vertrek-koppel: Martien en Erica uit Noordwijk. Ze kochten een chateau in Frankrijk een maakten daar hun paleisje van.  De zaken liepen goed, maar na twee jaar trokken ze de stekker eruit. Door heimwee en de ontdekking dat Martien homoseksueel was keerden ze terug naar Nederland. De twee zijn na hun scheiding altijd goede vrienden gebleven, en gaan opnieuw het avontuur aan.

Grote plannen

Onlangs waren ze op vakantie in Frankrijk, en werden opnieuw verliefd op het land. ,,Wat Erica toen zei verbaasde me enorm”, vertelt Martien aan Privé. ,,Ze vertelde dat ze er spijt van had dat we Chateau de la Brosse van de hand hadden gedaan en dat ze samen met mij wel weer zoiets zou willen opstarten.” De twee zijn opzoek gegaan naar een mooi pand, en dat hebben ze gevonden in Limoges. ,,Het moet wel volledig verbouwd worden. We hebben grootste plannen met het kasteel. Zo willen we er trouwfeesten geven, maar mensen zullen er ook terecht kunnen voor een heerlijk diner.”

Kleindochter

In de eerste aflevering van Ik Vertrek gingen de twee dochters van het stel ook mee. Nu blijft er één achter in Nederland. ,,Onze dochter Montana zal onze winkel in Noordwijk blijven runnen.” Wel gaat dochter Maxim mee, en kleindochter Claire. ,,Dat is heel belangrijk voor ons. Ik denk dat het een heel ander verhaal was geworden als we ons kleinkind in Nederland hadden moeten achterlaten. Haar komst is een verrijking van mijn leven.”

 

Tags

CLAIREERICAFRANKRIJKHOMOSEKSUEELIK VERTREKKASTEELMAXIMSTEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck