Beroemde Britten: ‘Meghan denkt enkel aan zichzelf’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Vanaf het moment dat Meghan Markle als vriendin van prins Harry in de schijnwerpers kwam, is er kritiek. Ze is Amerikaanse, half zwart en was actrice in de populaire serie Suits. Niet echt ‘materiaal’ voor het traditionele Britse Koningshuis. En sinds ze getrouwd is en dus officieel ‘hertogin’, heeft ze zich nog niet echt aangepast aan alle gewoontes. Steeds meer mensen gaan zich ergeren aan Meghan.

Beroemdheid

Door de rol van gasthoofdredacteur te zijn bij het september-nummer van Vogue te nemen heeft Meghan de woede van heel wat Britten op de hals gehaald. In plaats van zich te gedragen als een ‘royal’, bemoeit ze zich volgens velen veel te veel met de politiek en gedraagt ze zich als een beroemdheid, maar geen koninklijke beroemdheid. Zo verscheen ze onlangs op Wimbledon, maar verbood ze iedereen om zich heen om foto’s van haar te maken.

Bekende Britten spreken steeds vaker negatief over de Amerikaanse, zo ook tv-presentator en journalist Piers Morgan. ,,Twee maanden geleden was Meghan te druk met haar baby verzorgen om het bezoek van de president van haar eigen land bij te wonen. Nu komen we erachter dat ze bezig was met een andere geboorte: die van Vogue”, schrijft hij in Daily Mail. ,,Als B-actrice zal ze waarschijnlijk haar hele leven hebben gesnakt een Vogue-ster te worden.”

Ik, ik, ik

Ook columnist Jan Moir schrijft dat ze geen fan is van Meghan. ,,Ik kan het gevoel dat zich opdringt dat de hertogin  voornamelijk de: ‘Mij, Mijzelf en Ik-foundation steunt niet onderdrukken.” 

Tags

BRITTENGEKWETSTKRITIEKMEGHAN MARKLEPOPULAIRPRINS HARRYVERDRIET

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck