Berry Krikken (Jack and the Weatherman) vraagt vriendin om hand

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Zanger Berry Krikken van de Haarlemse band Jack and the Weatherman heeft zijn vriendin ten huwelijk gevraagd. Hij deed dit tijdens een concert van de groep in Paradiso in Amsterdam, ter gelegenheid van de tiende verjaardag van de band.

Dat zei Krikken maandag in het NPO Radio 5-programma Volgspot. “Ik heb mijn vriendin Marije ten huwelijk gevraagd”, vertelde hij aan presentator Astrid de Jong. “In september hadden we het er een keer over gehad tijdens een hike. Daarna hadden we er lang niet over gesproken, maar het ging toch borrelen.” De zanger vroeg alle bezoekers van Paradiso met hem mee op de knieën te gaan, wat de zaal massaal deed. Marije zei overigens ja.

Jack and the Weatherman bestaat uit Krikken en Sebastiaan Weerman. De twee zangers leerden elkaar vroeger kennen in Emmen en kwamen elkaar jaren later weer tegen in Haarlem. De folkpopgroep debuteerde in 2018 met de plaat The Lucky Ones en bracht recent het nieuwe album Incredible uit. Voor het nummer Till the Sun Comes Up kreeg de groep een Gouden Plaat.

De formatie gaat de komende tijd op tournee door Duitsland, Oostenrijk en België.

 

BuzzE

 

 

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie