Bert van Leeuwen vangt dochter en kleindochter op

Bert van Leeuwen noemt zijn eigen huis ook wel een ‘minipensionnetje’, want niet alleen woont hij samen met zijn vrouw. Ook woont zijn volwassen dochter met haar gezin bij de presentator.

Kinderen

Als presentator van het programma Het Familiediner weet hij maar al te goed wat hij moet doen om de familiebanden goed te houden. En dat doet hij dan ook: zijn dochter Pauline en haar gezin wonen bij Bert in. En dat vindt hij heel gezellig: ,,Het is superleuk dat ik mijn kleinkind iedere dag zie”, zegt hij tegen weekblad Privé. ,,Bovendien hoeft het niet geforceerd. Maar als ik ‘s avonds thuiskom, er eten gemaakt moet worden en ze vraagt: ‘Wil jij haar even pakken?’, dan doe ik dat. Ik ben iemand die dat heel leuk vind. Ik vind kinderen gewoon leuk.”

Helaas voor Bert gaat Pauline samen met haar gezin over een paar maanden verhuizen. ,,Dan is haar huis klaar, dat nu gebouwd wordt. Ik denk echt dat het wel weer wennen zal zijn voor mijn vrouw en mij.”

Toen Pauline en zijn zoon Laurens paar jaar geleden uit huis gingen vonden Bert en zijn vrouw Carla dat erg moeilijk. ,,We dachten ‘Dit was het dan, vanaf nu zijn we met z’n tweeën.’, maar gelukkig heeft dat niet lang geduurd.”