Beschuldigd: ‘Harry en Meghan zijn oplichters!’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Spotify heeft een eind gemaakt aan de deal die prins Harry en Meghan Markle met het bedrijf hadden gesloten om podcasts te gaan maken. Dat werd afgelopen week bekendgemaakt. Spotify-topman Bill Simmons reageert: ,,Harry en Meghan zijn oplichters!”

Bill Simmons, het hoofd Podcastinnovatie bij Spotify, is luid en duidelijk over wat hij vindt van Harry en Meghan. Na slechts één podcastserie meldde BBC eerder deze week dat Spotify en het echtpaar in een verklaring hebben gemeld ‘in gezamenlijk overleg uit elkaar te gaan’. Het contract zou 25 miljoen waard zijn geweest, maar wat het stel daarvan heeft ontvangen is onduidelijk. Wel geeft Bill Simmons aan dat hij had ‘gehoopt betrokken te zijn geweest bij de onderhandelingen over hun vertrek.’

Oplichters

Bill Simons heeft al vaker uitgehaald naar Harry en Meghan. Naast dat hij ze nu beschuldigd van oplichten, heeft hij in januari in zijn eigen podcast gezegd dat hij zich ‘doodschaamt dat hij Spotify moet delen met de twee.’ ,,Hij is klote. Wat doet hij nou helemaal? Wat is je talent? Waarom luisteren we naar je? Dus je bent in de koninklijke familie geboren en toen vertrokken. Waar ben je eigenlijk goed in?” Hij zei dit rond het verschijnen van Harry’s autobiografie.

10 miljoen

De Britse tabloid MailOnline meldt vandaag dat het schrappen van de Spotify-deal Harry en Meghan 10 miljoen dollar zou kunnen gaan kosten. ,,Als niemand geïnteresseerd is in wat ze te zeggen hebben over geestelijke gezondheid of de koninklijke familie, dan is hun ster echt aan het vallen. Het is geen goede dag voor het langetermijnmerk van Meghan en Harry”, zegt PR-goeroe Mark Borkowski tegen MailOnline.

Disney

De geruchten gaan dat Meghan ook haar deal met Disney is verloren. Dat zou de zoveelste mislukking zijn in het rijtje. Op Twitter wordt gezegd dat Disney de samenwerking met Meghan heeft stopgezet omdat ze ’te impopulair’ is.

Tags

HARRY EN MEGHANMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck