Beslag dreigt op boerderij prinses Margarita

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer
Er dreigt voor een miljoen euro beslag te worden gelegd op de boerderij van prinses Margarita. Dat schrijft Bekendeburen.

Samen met zijn advocaat Royce de Vries, zoon van Peter R.de Vries, dreigt Edwin de Roy van Zuydewijn zijn ex-vrouw prinses Margarita voor de rechter te slepen. Inzet: met terugwerkende kracht alimentatie vorderen van de prinses van wie hij in 2006 scheidde. Prinses Margarita zou namelijk volgens Edwin niet de waarheid hebben verteld over haar financiën. De prinses zou na de breuk berooid zijn achtergebleven.

Woonboerderij

Zodoende hoefde ze geen euro alimentatie te betalen aan haar ex-man Edwin de Roy van Zuydewijn. Maar volgens hem zou dat niet kloppen. Want hoe is het anders mogelijk, dat de prinses eind vorig jaar zonder hypotheek voor 1,6 miljoen euro een woonboerderij kon kopen in Wassenaar?

Edwin eist dan ook tegen de miljoen euro van prinses Margarita en dat kan hij natuurlijk altijd krachtiger maken door de voorzieningsrechter te vragen of hij beslag mag laten leggen op haar boerderij. Het zou kunnen worden gebruikt als een stok achter de deur. Dit wapen wordt vaak ingezet als een soort van dwangmiddel.

Of dit alles ook gaat lukken, is nog maar de vraag. Volgens de wet kunnen exen maximaal 12 jaar aanspraak maken op alimentatie en die periode is voor de Roy van Zuydewijn 8 november j.l. verstreken. Het lukt waarschijnlijk wel als hij kan aantonen dat de prinses in 2006 niet de waarheid zou hebben gesproken.

Tags

EDWIN DE ROY VAN ZUYDEWIJNMARGARITA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck