Beste vriend Hazes senior waarschuwt André

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Vijftien jaar lang was Jos van Zoelen de steun en toeverlaat van wijlen André Hazes. Jos vreest dat zoon André teveel op zijn vader lijkt en ook verkeerde keuzes maakt.

Vergelijkbaar

Zorgen maken deed Jos al langer, maar toen hij het recente nieuws van de relatiebreuk tussen André en Monique hoorde wist hij het zeker: het gaat niet goed met André.
Jarenlang was Jos de manager, bodyguard, chauffeur en vriend van wijlen André Hazes. Hij was er voor zijn vriend toen hij door twee scheidingen heenging en heeft gezien hoe André worstelde met zijn alcoholgebruik.  Dezelfde problemen ziet hij nu bij de zoon van zijn boezemvriend. ,,Ze zeggen dat de appel niet ver van de boom valt, en in dit geval klopt het als een bus”, zegt Jos tegen Story. ,,André is precies zijn vader. In zijn gedrag, gedrevenheid, het gevoel niets te willen missen. Maar ook in zijn problemen met Monique is het vergelijkbaar. Rachel en André hadden huwelijksproblemen en dat zie je ook bij hun zoon gebeuren. Ik zou hem graag willen waarschuwen, maar ik heb een donkerbruin vermoeden dat het daar al te laat voor is. Niets is hem te gek.”

Steun

Jos denkt dat André de relatie met Monique nog probeert te redden door samen op vakantie gaan. ,,Wat dat betreft lijkt hij ook op zijn vader. Die nam na een drukke periode ook zijn gezin mee op vakantie.”
Ook denkt hij dat André niet genoeg steun krijgt van zijn vriend en neef Djarno Hofland. ,,Ik was geen jaknikker. Dat leverde soms strijd op, maar ik probeerde hem altijd op het rechte pad te houden. Djarno is een stuk jonger en heeft nog niet zoveel van het leven gezien.”  

Doordat André niemand heeft die hem tot een halt roept, gaat André vaak over grenzen. ,,André is de laatste die op feestjes weggaat. Net zoals zijn vader. Het zou toch jammer zijn als we op een dag weer naar een andere André Hazes moeten gaan uitkijken.”

Tags

ANDRÉ HAZESDJARNOJOS VAN ZOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck