Betrapt door fans: Douwe Bob beschuldigd van drugsgebruik

Gebruikt Douwe Bob veel drugs?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Douwe Bob besloot gisteren live te gaan op Instagram maar was vergeten op te ruimen. Oplettende volgers dachten te zien dat er cocaïne op tafel lag. Toen een volger het benoemde, draaide hij de camera snel de andere kant op.

Douwe Bob leek gisteren een feestje bij hem thuis te hebben. Hij besloot op het gezellige moment live te gaan op Instagram zodat zijn volgers mee konden kijken.

‘Is dat cocaïne?’

Maar die hadden enkel oog voor het witte poeder dat op zijn eettafel lag. ,,Is dat nou coke rechts?”, vraagt een volger. Wanneer Douwe de opmerking leest, draait hij zijn camera snel bij en begint hij een andere hoek van de woonkamer te filmen.

,,100%”, reageert een andere fan in een bericht naar Yvonne Coldeweijer. ,,Een vriendin en ik wilden tijdens een avond waar hij optrad met hem op de foto. Schreeuwde hij: ‘Heb je ook coke?”’

Imago van een wilde jongen

Of het echt om cocaïne gaat en of het van Douwe zelf is, is niet duidelijk. Wel heeft de zanger al jarenlang het imago van een wilde jongen.

Toen hij in 2016 meedeed aan het Eurovisie Songfestival stelde hij dat hij rustiger was geworden. ,,De orgies en de cocaïne in kleedkamers zijn ingeruild voor spinaziesap, water en een masseuse”, zei hij destijds in De Volkskrant. ,,Een orgie is misschien net wat leuker dan een mausseuse, dat geef ik toe, maar het is beter om het rustiger aan te doen.”

Boemerang

Maar dat imago kwam vorig jaar als een boemerang terug in zijn gezicht. Hij was maandenlang het gesprek van de dag omdat hij niet één, niet twee, maar drie vrouwen zwanger had gemaakt.

Tags

beschuldigdbeschuldigingDouwe BobDrugsdrugsgebruik

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie