Bette Midler en Barbra Streisand hekelen Trump

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

WASHINGTON – Bette Midler en Barbra Streisand waren zaterdag onder de indruk van de rouwdienst voor senator John McCain in de Washington National Cathedral in Washington DC. Na afloop spraken de zangeressen zich uit tegen president Donald Trump. McCain was een van de felste tegenstanders van Trump binnen de Republikeinse partij.

“Prachtige loftuitingen voor John McCain door George Bush en Barack Obama, heel ontroerend. Bedankt voor het oplichten van de grauwe sluier waaronder we de afgelopen 18 maanden hebben geleefd. En om alle Amerikanen eraan te herinneren wie we ECHT zijn,” twitterde Bette Midler (72) met een subtiele sneer naar Trump, die nu anderhalf jaar president van de Verenigde Staten is.

De 76-jarige Barbra Streisand noemde Trump bij naam en focuste zich via Twitter op waar hij tijdens de plechtigheid was. “Als ik vandaag naar de zo welsprekende president Barack Obama luister, ben ik erg verdrietig over wat we missen. Trump bekritiseerde Obama omdat hij teveel op de golfbaan zou staan. Waar is onze huidige president vandaag? – golfen zoals gewoonlijk”, schreef ze.

President Donald Trump was overigens niet uitgenodigd voor de rouwdienst.

 

BuzzE

 

 

Tags

TRUMP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck