Betty White overleed op natuurlijke wijze

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Volgens de agent van Betty White is White niet geboostered en is zij op natuurlijke wijze overleden. ,,Haar dood zou niet gepolitiseerd moeten worden”, aldus de agent.

De recent overleden ster Betty White was niet geboostered tegen het coronavirus daags voor haar dood. Dat vertelt haar agent tegen People magazine. De uitspraak is een reactie op iets dat ze enkele dagen voor haar dood gezegd zou hebben: ,,Eet gezond en neem al je vaccinaties. Ik werd vandaag geboostered”. Die uitspraak heeft ze nooit gedaan volgens haar agent. Hij vervolgt: ,,Haar dood zou niet gepolitiseerd moeten worden. Dat is niet het leven dat zij leefde.” Betty White is op natuurlijke wijze overleden volgens de agent.

Bijzondere mijlpaal

White stierf op oudjaarsdag op 99-jarige leeftijd. Ze zou op 17 januari de bijzondere mijlpaal bereiken van honderd jaar. Ter ere van haar verjaardag werd een documentaire gemaakt met de titel: ‘Betty White: 100 Years Young – A Birthday Celebration’. De film zou in bijna negenhonderd Amerikaanse bioscopen vertoond worden. Hoewel de vertoning doorgaat, is de titel wel veranderd: ‘Betty White: A Celebration’.

Illustere carrière

Betty White was de langst werkende en één van de oudste nog werkende actrices van Hollywood. Ze begon haar illustere carrière eind jaren dertig. Haar laatste werk dateert uit 2019. Tijdens haar carrière ontving ze zeven Emmy’s en werd ze er voor nog eens zestien genomineerd.

Tags

BETTY WHITECORONACORONAVIRUSDOCUMENTAIREMIJLPAALOVERLIJDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck