Bevalling Chantal Janzen niet zonder risico

Door: Tanja Brouwer
28-03-2018

Aan de bevalling van Chantal Janzen (39) kleven heel wat risico’s. Dat komt door de problemen die ze bij de bevalling van haar zoontje James heeft gehad, tien jaar geleden.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Stuit

Daarom is het nu al zeker dat Chantal niet thuis mag bevallen, en dus gedwongen opgenomen wordt in het ziekenhuis, dat schrijft Story. Ook is dat de reden dat Chantal al een tijdje minder actief is, en de afgelopen weken zelfs helemaal met zwangerschapsverlof is. Ze is ook niet van plan na de bevalling weer snel aan het werk te gaan.

Tijdens haar eerste bevalling van zoontje James ging het fout: in een van de laatste weken lag James opeens in een stuit. Daarom kwam hij ter wereld via een keizersnede, en om die reden heeft Chantal nu een medische indicatie. De hele zwangerschap is ze extra in de gaten gehouden, en zodra de eerste weeën komen moet ze gelijk naar het ziekenhuis.

Halfbroertje

Chantal en haar man Marco zijn dan ook goed voorbereid. Er staat een koffer met kleren voor Chantal klaar, en de oppas voor James is ook al geregeld.
Na de bevalling is Marco van plan zijn tijd even minder in zijn eigen bedrijf te steken, en goed voor Chantal en zijn nieuwe zoontje te zorgen. Ook de drie kinderen die Marco uit een vorige relatie heeft kunnen niet wachten om voor hun nieuwe halfbroertje te zorgen.

Chantal is midden april uitgerekend, en tot nu toe is de zwangerschap probleemloos verlopen. Ze heeft wel wat last van brandend maagzuur en heeft ontzettend trek. Ook heeft ze de gekke tic om aan speelgoed te ruiken.

Meer DenD