Bevestigd: Martien Meiland krijgt nieuw programma

Door: Ditjes en Datjes
18-08-2019

Martien Meiland gaat een gloednieuw programma presenteren op SBS 6. De tv-persoonlijkheid versprak zich onlangs tijdens een interview in Weekend. Maar nu mag hij het eindelijk van de daken schreeuwen.

Oeps…

„Ik heb eerlijk gezegd alweer veel te veel verteld. Ik weet namelijk niet eens of al bekend mocht worden dat ik het ging presenteren” verklapt de Chateau Meiland-ster eerder. Destijds wilde SBS 6 dit nog niets over zeggen. Zojuist is het bevestigd. ,,Jullie hebben het wellicht al vernomen: er komt een heel nieuw programma op SBS 6 en het heet Cash or trash en ik word de presentator” vertelt Martien.

‘Lijkt op Tussen Kunst en Kitsch’

Volgens velen heeft het programma Cash or Trash enorm veel gelijkenissen met het NPO-programma Tussen Kunst en Kitsch. ,,Heb jij nog een mooi erfstuk, unieke verzameling of bijzonder object dat je wilt laten taxeren en verkopen? Geef je dan nu op en wie weet sta jij binnenkort oog in oog met onze vijf handelaren en ga je met een lekker geldbedrag naar huis” laat SBS6 op de site weten. Het wordt voor meneer Meiland de eerste keer buiten Chateau Meiland dat hij een programma gaat presenteren.

Hoe zit het nu met Chateau Meiland?

Wanneer Cash or Trash op de buis verschijnt is nog onbekend. Wel weten we dat het nieuwe seizoen van Chateau Meiland terugkeert op 26 augustus. De realityserie waarbij de familie op de voet gevolgd wordt tijdens alle ervaringen rondom hun bed en breakfast in Frankrijk. In 2006 deed de familie mee aan Ik vertrek.

Meer DenD