Beyoncé bedankt fans die na lek wachtten op officiële release

Door: DitjesDatjes
29-07-2022

Beyoncé heeft gereageerd op het lekken van haar album Renaissance, dat vrijdag officieel is verschenen. Een dag eerder waren er berichten van mensen op sociale media die beweerden de nieuwe muziek van de zangeres al te hebben gehoord en ook onder meer Variety en Forbes meldden fragmenten van haar nieuwe muziek te hebben beluisterd.

“Dus, het album is gelekt”, begint de 40-jarige Amerikaanse ster haar bericht, “en jullie hebben allemaal gewacht tot de juiste releasedatum, zodat jullie er allemaal samen van kunnen genieten. Ik heb nog nooit zoiets gezien. Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor jullie liefde en bescherming.”

Ze bedankt mensen ook voor het aanspreken van mensen die haar nieuwe muziek hebben geluisterd voor de releasedatum. “Dat betekent alles voor me.” Ze is dankbaar voor de fans die geduld hebben gehad. “We gaan de tijd nemen en van de muziek genieten. Ik zal alles blijven geven en mijn best doen jullie blij te maken. Ik hou veel van jullie.”

Variety en Forbes schreven donderdag nieuwe muziek in hoge kwaliteit te hebben beluisterd, mogelijk van het zevende studioalbum dat pas vrijdag hoorde uit te komen. Ook zouden al cd’s worden verkocht in Europa. Het lek zou volgens de media mogelijk veroorzaakt zijn door de cd’s die vroegtijdig naar Europa zijn gebracht.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD