Beyoncé en JAY-Z verrassen met album

Door: DitjesDatjes
16-06-2018

LONDEN – Beyoncé en JAY-Z hadden zaterdag een grote verrassing in petto: het powerkoppel heeft samen een album opgenomen. Het negen nummers tellende Everyting Is Love verscheen uit het niets op Tidal, de streamingservice van JAY-Z.

Geruchten over een plaat van ‘Bey’ en Jay doen al maanden de ronde. Beyoncé bracht in april 2016 het openhartige album Lemonade uit, waarop ze JAY-Z beschuldigde van vreemdgaan. De rapper reageerde vorig jaar juni met de plaat 4:44, waarop hij toegaf een scheve schaats te hebben gereden. Al snel daarna deden verhalen de ronde dat beide albums gevolgd zouden worden door een plaat van de Carters samen.

Beyoncé plaatste zaterdag een voorproefje van de plaat op Instagram. Dat bericht werd in krap twintig minuten meer dan 1,1 miljoen keer bekeken. Ook andere berichten van de zangeres over Everyting Is Love vinden gretig aftrek onder de fans.

Beyoncé en JAY-Z zijn net begonnen aan hun On The Run II Tour. Na een aantal concerten in het Verenigd Koninkrijk komt het echtpaar naar Amsterdam. Dinsdag en woensdag staat het powerkoppel in de Johan Cruijff Arena.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD