Afvallen met Beyoncé

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Zangeres Beyoncé deelt haar ervaring op YouTube hoe zij vorig jaar van haar zwangerschapskilo’s is afgekomen. De video, genaamd ’22 Days Nutrition’, begint dat de zangeres op de weegschaal staat met een gewicht van 79,4 kilo. De zangeres is 1,69m lang.

Nachtmerrie van iedere vrouw

,,Goedemorgen, het is 5 uur in de ochtend en dit is de eerste dag van de repetities voor Coachella”, zegt 37-jarige Beyoncé en stapt op de weegschaal. ,, Dit is de nachtmerrie van iedere vrouw. Dit is mijn gewicht: 175 (pond). Ik heb nog een lange weg te gaan.”

Het doel van de Grammy-winnares was om zich weer fit te voelen tijdens haar show op het wereldberoemde festival Coachella in 2018. Samen met haar trainer, sport psycholoog en beste maatje Marco Borges maakten ze een voedingsprogramma. Borges is de maker van het 22 Dagen Voeding-programma. Het richt zich op een gezond en plantaardig dieet.

44 in plaats van 22 dagen

,,Ik sta weer op het podium nadat ik bevallen ben van een tweeling” zegt Beyoncé Knowles. Ze vertelt dat ze een vrouw was met een lichaam dat niet als van haarzelf voelde. De moeder van twee had niet 22 maar 44 dagen nodig om haar doel te kunnen bereiken met het voedingsprogramma van haar trainer.

Rolmodel

Knowles is een groot voorbeeld voor veel van haar fans en volgers. Ze wil daarom ook iedereen leren hoe ze gezond kunnen eten en inspireren om hun levensstijl te veranderen. In de video is te zien dat veel gerechten voor de ster wordt klaargemaakt. Daar hebben sommige kijkers een oordeel over: ,,Je ziet dat al haar maaltijden voor haar worden klaargemaakt. Dus wees niet al te streng voor je zelfs als je een keer uitglijdt” zegt een fan over de video.

 

Tags

AFVALLENBEYONCÉBEYONCE KNOWLESDIEETKILO'SVEGANZANGERES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck