Bezegelen Bibi en Waylon hun liefde voor elkaar?

Waylon en Bibi nemen matching tattoo|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Bibi Breijman showt volgers haar nieuwe tatoeage. Ze heeft twee schaakstukken laten tatoeëren: een koning en een koningin. Maar op de foto is te zien dat ze de tatoeage niet in haar eentje heeft laten zetten. Hebben Waylon en Bibi een matching tattoo?

Bibi is net terug van een prachtige vakantie op Bali. Samen met haar twee kinderen pakte ze de koffers en liet Waylon achter in Nederland. Er werden een hoop vraagtekens bij haar vertrek naar het buitenland geplaatst. Volgens Waylon is alles weer koek en ei tussen hem en Bibi, maar waarom ging hij dan niet mee op reis?

Matching tatoeage?

Toen Bibi en de twee kinderen weer op Schiphol waren geland, kwam Waylon zijn gezin ophalen. Bibi deelde een filmpje op Instagram waarin te zien was dat ze warm onthaald werd door haar partner. Kennelijk gaat het inderdaad weer beter tussen de twee, want Bibi is nog maar net terug van haar vakantie of ze heeft al een matching tatoeage gezet met Waylon. Althans, zo lijkt het.

Op de foto die Bibi deelt zijn twee schaakstukken te zien: een koning en een koningin. Ook staat er een andere hand met een tatoeage van een schaakstuk op de foto. ,,Chess couple”, schrijft Bibi bij de foto. Van wie de andere hand is laat Bibi niet weten, maar de tatoeage lijkt iets te maken te hebben met zoontje Chester. Bibi deelt namelijk de geboortedatum van hun zoontje in de story: 23 mei 2022.

Tags

BIBI BREIJMANTATOEAGEWAYLONZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck