Bezemkast-gerucht Maan klopt: ‘Suzan & Freek hebben open relatie’

Freek WEL in bezemkast met Maan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Geen enkele BN’er wordt door de juicekanalen gespaard: ook Freek van Suzan & Freek niet. Hoewel hij en Suzan onafscheidelijk én inmiddels verloofd zijn, gaat al langer het gerucht rond dat Freek de bezemkast in is gedoken met Maan. Volgens Juicechannel weet Suzan hier vanaf. ,,Ze hebben een open relatie en ze mogen dus af en toe een avontuurtje beleven met een ander.”

Freek is één van de weinige BN’ers waar je niet van zou verwachten dat hij vreemdgaat. Hij en Suzan zijn onafscheidelijk met elkaar en onlangs heeft Freek haar ten huwelijk gevraagd. Ze hebben de perfecte relatie, zou je denken.

‘Seks met Maan in de bezemkast’

Maar al eerder kwam het gerucht naar buiten dat hij Suzan bedrogen heeft met zangeres Maan tijdens De Vrienden Van Amstel Live.

,,Het gerucht gaat dat Freek na een show Suzan in het hotel heeft afgezet om vervolgens weer terug te gaan naar Ahoy waar op dat moment een crew party was. Ook Maan was op deze party aanwezig en daar zouden Maan en Freek het heel gezellig met elkaar hebben gehad. Het verhaal gaat namelijk dat de twee seks hebben gehad met elkaar in een bezemkast”, meldde Juicechannel eerder.

Open relatie

Iedereen was in shock door het verhaal en velen konden het dan ook niet geloven. Zeker niet meer nadat Freek Suzan ten huwelijk had gevraagd. Maar volgens Juicechannel is het bezemkast-verhaal wél waar.

,,Meerdere bronnen hebben ons de afgelopen tijd gemeld dat Suzan & Freek een ‘open relatie’ hebben en dat ze dus af en toe een avontuurtje met een ander mogen beleven”, meldt het kanaal op Instagram. ,,Ook melden de meeste bronnen ons dat vooral Freek degene is die er maar al te graag van geniet.”

Ook vond het aanzoek van Freek op een bijzondere dag plaats. ,,Heel toepasselijk op een maandag. Of de twee doorgaan met de open relatie als ze getrouwd zijn zal de tijd wel uitwijzen.”

Tags

GERUCHTJUICEMAANMAAN DE STEENWINKELSUZAN & FREEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck