Bezittingen Karl Lagerfeld onder de hamer

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Bezittingen van de mode-icoon Karl Lagerfeld gaan onder de hamer. De veiling wordt in verschillende delen, en de kans is klein dat er iets goedkoops op de kop te tikken valt…

Bezittingen van overleden mode-icoon Karl Lagerfeld gaan onder de hamer. De invloedrijke couturier overleed in 2019 op 85-jarige leeftijd aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Het icoon was niet alleen actief in de mode, maar ook op andere creatieve terreinen waaronder fotografie en film.  Veilinghuis Sotheby’s heeft de taak om de veiling goed te laten verlopen.

Meer dan duizend

De veiling is opgedeeld in drie delen en wordt gehouden op verschillende locaties. Het eerste deel (van 3 tot 5 december) gaan er stukken in Monaco onder de hamer, op 14 en 15 december in Parijs en het derde deel heeft plaats in maart 2022 in Keulen. De veilingen hebben ook online plaats, die lopen iets anders qua tijd. Wie overigens op een koopje hoopt komt van een koude kermis thuis. Er is op sommige items nu al meer geboden dan de geschatte opbrengst. In de hele veiling zijn meer dan duizend items te koop.

Tags

ALVLEESKLIERKANKERERFENISKARL LAGERFELDKEULENMONACOPARIJSVEILING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck