Bezoekers bij feest in TivoliVredenburg krijgen OneLove-band

Door: DitjesDatjes
24-11-2022

Bij het evenement Pop-O-Matic, dat aanstaande vrijdag plaatsvindt in TivoliVredenburg in Utrecht, krijgen de eerste honderd bezoekers een gratis OneLove-aanvoerdersband. Dat melden het poppodium en DJ St. Paul, die op het evenement gaat draaien, op Instagram. “Als sport niet eens meer als vanzelfsprekend verbroedert, dan moet de dansvloer het maar extra hard blijven doen.”

Op de bijgevoegde foto is de dj, die eigenlijk Paul Nederveen heet, met een OneLove-aanvoerdersband om zijn arm te zien. “De slogan van Pop-O-Matic is al vanaf 1998 hetzelfde. Different Styles, Different People, One Love. Absurd dat dat in 2022 alleen maar relevanter geworden is.”

De dj heeft “stad en land afgebeld” voor de OneLove-aanvoerdersbanden, schrijft TivoliVredenburg-woordvoerder Lieke Timmermans op LinkedIn. “De laatste 100 waar ze de hand op hebben weten te leggen worden vrijdag uitgedeeld aan de eerste bezoekers van de Pop-O-Matic.”

De FIFA liet afgelopen maandag aan de KNVB weten dat Virgil van Dijk een gele kaart zou krijgen als hij als aanvoerder met de OneLove-band om zijn bovenarm het eerste WK-duel met Senegal zou spelen. Voor de Nederlandse voetbalbond en zes andere Europese bonden was dat maandag een reden om de actie af te blazen. “Wij staan voor de OneLove-boodschap en blijven die uitdragen, maar onze eerste prioriteit op het WK is wedstrijden winnen”, liet de KNVB toen weten. “Dan wil je niet dat de aanvoerder de wedstrijd begint met een gele kaart.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD