Bezoekers woest over K3 bedrog: ‘Alsof je naar Robbie Williams gaat en je krijgt Wolter Kroes’

Fans helemaal klaar met studio 100
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Vanwege de zwangerschap van K3’tje Hanne zal zij de komende tijd niet op het podium kunnen staan. Maar in plaats van de K3-concerten te verplaatsen óf bezoekers hun geld terug te geven, heeft Studio 100 ervoor gekozen een vervanger te regelen. Bezoekers zijn woedend: ,,Alsof je naar een concert van Robbie Williams gaat en je krijgt Wolter Kroes!”

Omdat Hanne rust moet nemen vanwege haar zwangerschap, zal een oude bekende haar de komende tijd vervangen. En nee, het is niet Josje, Karin, Kristel of Kathleen, maar een kandidate uit het programma K2 Zoekt K3: Diede van den Heuvel.

‘Gek verhaal’

De theatershow die binnenkort op de planning staat zal dus gewoon doorgaan zónder de complete K3. En niet alle bezoekers zijn daar blij mee: Hanne heeft ongelooflijk veel fans en veel kinderen komen dan ook speciaal om háár te zien. Helaas kunnen bezoekers fluiten naar hun geld. Omdat Studio 100 de theatershow door laat gaan, wordt er geen geld teruggegeven om K3 op een ander moment te zien.

Bezoekers zijn woest. ,,Dus als je naar een concert van Robbie Williams gaat en je krijgt Wolter Kroes die de liedjes van Robbie zingt dan mag dat zomaar. Dat is wel een gek verhaal”, zegt iemand in gesprek met Juicechannel.

‘Alles draait om geld’

Ook staat er in de mail die alle bezoekers hebben ontvangen dat Diede al weken aan het repeteren is voor de theatershow. ,,Ze wisten dit al vanaf september zelfs, dit scenario met Diede, niemand mocht iets zeggen”, verklaart iemand aan Juicechannel.

Volgens bezoekers draait bij Studio 100 ‘alles om geld’. ,,In de voorwaarden staat K3 show en er hangen geen namen aan. En ze geven een K3 show… Ik heb namelijk gebeld met een contact van me bij Studio100 en dat is het antwoord. Geld binnenharken dat is de missie en visie”, zegt iemand. Een ander noemt Gert zelfs een leugenaar. ,,Die Gert van Studio 100 is ook een leugenachtige zakkenvuller hé…”

Tags

GERT VERHULSTK3STUDIO 100

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie