Bezwijkt André onder druk van Rachel? ‘Twijfel aan oprechtheid Monique’

probeert Rachel André en Monique uit elkaar te krijgen?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De langverwachte hereniging tussen André en Monique: zou die er ooit komen? André schijnt nu tóch zijn twijfels te hebben. Rachel heeft tijdens de vakantie geprobeerd haar zoon om te praten om verder te gaan met Monique… En dat lijkt haar te gaan lukken.

André en Rachel besloten er samen even tussenuit te gaan voor een vakantie. Voor Rachel de perfecte kans om een hartig woordje met haar zoon te spreken over Monique.

Twijfels over oprechtheid Monique

Het is algemeen bekend dat Rachel en Monique absoluut niet door één deur kunnen. Dat Rachel niet blij is met een eventuele verzoening tussen André en Monique was dan ook wel te verwachten.

,,Hoewel een hereniging tussen André en Monique op de planning staat, begint er bij André weer iets te knagen. Tijdens de vakantie met Rachel en familie is er flink op hem ingepraat”, schrijft Yvonne Coldeweijer op Instagram.

De hele familie twijfelt aan de oprechtheid van Monique. ,,En André luistert altijd heel braaf naar zijn moeder.”

‘Contract nog niet getekend’

Volgens Coldeweijer staan er extra afleveringen voor de documentaire op de planning, waarbij de liefdeshereniging centraal staat. Maar omdat André twijfelt of hij wel écht met Monique verder wil, is het nog maar de vraag of die afleveringen ook daadwerkelijk gemaakt gaan worden. ,,Het contract voor deze extra afleveringen is nog niet getekend…”

‘Monique vraagt om een boot’

Tegelijkertijd blijft Monique vragen om meer luxe in haar leven, waardoor André alleen maar meer zou gaan twijfelen. ,,Het schijnt ook dat Monique bij André loopt te pushen dat hij een boot voor haar moet kopen.”

Volgens Monique is de boot voor kleine Dré, omdat hij zo van varen houdt. Maar achter haar verzoek zou meer schuilen. ,,Die griet wil gewoon zelf een boot”, concludeert Coldeweijer. ,,Ze is ook al aan het mailen om een gratis boot gesponsord te krijgen.”

Tags

ANDRÉ HAZESMONIQUE WESTENBERGRACHEL HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie