Voormalig bff Barbie doet pijnlijk boekje open!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Ooit waren Kimberley Bottelier en Samantha de Jong de beste vrienden. Tegenwoordig hebben de twee geen contact meer met elkaar, maar Kimberley heeft nog een appeltje te schillen met de realityster. Daarom vertelt ze nu hoe het precies zit rondom de miskraam van Barbie van afgelopen zomer.

Miskraam

Eind juli maakte Barbie bekend zwanger te zijn van haar vriend Maron. Voor de familie van Barbie, de media maar ook voor Maron kwam dat nieuws uit de lucht vallen. Enkele weken later postte de realityster een tragisch bericht op Instagram. ,,We hebben maar heel even van je mogen genieten. Zo welkom als je was, zo diep je al in ons hart zat”, schreef Barbie op Instagram. Meteen werd uitgegaan van een miskraam, maar volgens Kimberley was dat het niet. Barbie zou opnieuw abortus hebben gepleegd.

,,Ik snap dat die klinieken er moeten zijn, maar je mag ze niet gaan zien zoals Sam ze ziet, als vervanger van een condoom”, zegt Kimberley tegen weekblad Weekend. Volgens de voormalig hartsvriendin ging het Barbie allemaal om de aandacht. ,,Zoals het vaak in haar leven gaat, was na een paar weken ook het babynieuws niet meer zo spannend en leuk als in het begin. OP die momenten gaat ze dan ‘hulp’ zoeken. In het geval van een zwangerschap is dat meestal een abortuskliniek.”

Jeugdzorg

Dat Barbie voor de zoveelste keer abortus pleegde vond Kimberley moeilijk te accepteren. Vooral omdat zij sinds de zomer zelf zwanger is. Toen Kimberley haar opbelde vlak nadat Barbie de Instagrampost had geplaatst, wist Kimberley dat de vriendschap over was. ,,Ik wilde haar flink de les lezen en vragen of ze zich wel besefte dat ze over de rug van haar ongeboren kind medelijden probeerde op te wekken bij de Nederlandse bevolking. Ik vond dat zo ziek.” Kimberley laat weten dat Barbie dat zelf anders zag. ,,Ze zei letterlijk: ‘Ik kon niet anders, ik kan er niet voor zorgen. Jeugdzorg zou het toch meteen bij me weghalen.” De twee vrouwen hebben na vier jaar innige vriendschap geen contact meer met elkaar.

Tags

abortusBabyBarbieKimberley BottelierKinderenLeugensMaronMiskraampartnerSamantha de Jong

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie