Bff Meghan: ‘Ik kan eindelijk laten zien dat ik inspirerend ben’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De beste vriendin van Meghan Markle, Jessica Mulroney, is binnenkort te zien in haar eigen Netflix-show. De Amerikaanse gaat koppels helpen in het programma I Do, Redo.

Huwelijk

In een Instagrampost laat Jessica weten dat haar idee voor het programma na vijf jaar eindelijk werkelijkheid wordt. ,,Kan iemand mij even knijpen”, schrijft ze in het bericht. ,,Als ik ergens in geloof, dan ga ik er volledig voor. Ik voel me gezegend de wereld een kant van mij te laten zien die inspirerend is. Een kant die echte koppels kan helpen om een vervelend moment uit het verleden te herstellen en een verschil voor hen te maken. Een zijde van de huwelijksindustrie die nog nooit eerder op televisie vertoond is.”

Het duurt nog wel even voordat we de beste vriendin van Meghan Markle kunnen zien schitteren, want pas in 2020 verschijnen de tien afleveringen van het nieuwe programma op Netflix.

Wie benieuwd is naar Jessica hoeft gelukkig niet zo lang te wachten. Tijdens het huwelijk van Meghan met Harry was ze namelijk veel in beeld. De kinderen van Jessica speelden een belangrijke rol tijdens de bruiloft, want zij waren de bloemenkinderen.

https://www.instagram.com/p/B3cB6H9FDwJ/

 

Tags

BESTE VRIENDINJESSICA MULRONEYMEGHAN MARKLENETFLIXSHOW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck