Bff Meghan: ‘Ik kan eindelijk laten zien dat ik inspirerend ben’

Door: Tanja Brouwer
11-10-2019

De beste vriendin van Meghan Markle, Jessica Mulroney, is binnenkort te zien in haar eigen Netflix-show. De Amerikaanse gaat koppels helpen in het programma I Do, Redo.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Huwelijk

In een Instagrampost laat Jessica weten dat haar idee voor het programma na vijf jaar eindelijk werkelijkheid wordt. ,,Kan iemand mij even knijpen”, schrijft ze in het bericht. ,,Als ik ergens in geloof, dan ga ik er volledig voor. Ik voel me gezegend de wereld een kant van mij te laten zien die inspirerend is. Een kant die echte koppels kan helpen om een vervelend moment uit het verleden te herstellen en een verschil voor hen te maken. Een zijde van de huwelijksindustrie die nog nooit eerder op televisie vertoond is.”

Het duurt nog wel even voordat we de beste vriendin van Meghan Markle kunnen zien schitteren, want pas in 2020 verschijnen de tien afleveringen van het nieuwe programma op Netflix.

Wie benieuwd is naar Jessica hoeft gelukkig niet zo lang te wachten. Tijdens het huwelijk van Meghan met Harry was ze namelijk veel in beeld. De kinderen van Jessica speelden een belangrijke rol tijdens de bruiloft, want zij waren de bloemenkinderen.

View this post on Instagram

PINCH ME MOMENT: CTV AND NETFLIX WORLDWIDE. HERE WE GO …….. When I believe in something, I go after it at full speed. I am so blessed that I can show the world a side of myself that truly inspires me. A side that can help real couples get over tragedy or distress and hopefully make a significant difference in their lives. A side of the wedding industry that has NEVER been shown on television. An idea I have been pushing to make happen for almost five years. Thank you to Randy Lennox, Jay Peterson, @netflix, @ctv, @boatrocker @insight.productions, my family, my friends and my FOLLOWERS who continue to build me up and who drive me to be a better person through authenticity and LOVE.

A post shared by Jess Mulroney (@jessicamulroney) on

 

Meer DenD