Bibi bang voor juicekanalen: ‘Durfde niet meer over straat’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Bibi Breijman heeft voor het eerst gereageerd op het vreemdgaan van Waylon. In een emotionele video vertelt ze over de zware periode waar ze doorheen is gegaan. Over straat gaan durfde ze niet meer, omdat ze bang was dat ze terecht zou komen op een juicekanaal.

Het was een enorme schok voor Bibi toen naar buiten kwam dat Waylon haar heeft bedrogen. De zanger is tijdens de laatste zwangerschap van Bibi vreemdgegaan, iets waar ze pas achter kwam toen Juicechannel het onlangs bekendmaakte.

‘Ik was in shock’

Toen het nieuws ook nog door Waylon zelf bevestigd werd, was heel Nederland in rep en roer. Vanuit Bibi’s kant bleef het stil. Tot nu, want ze heeft in een YouTube-video uitgebreid gereageerd op het vreemdgaan van haar partner.

,,Mijn eerste reactie was gewoon een shock en: dit kan niet, waar was ik? Wie ben jij? Vervolgens pleur je iemand het huis uit en dat lost helemaal niets van je vragen op en ook niet je verdriet”, vertelt Bibi. Maar er kwam ook veel negativiteit bij van buitenaf. ,,Dat vond ik misschien het moeilijkste, de meningen en de haat.”

Bang voor juicekanalen

Ze was ontzettend boos, maar merkte al gauw dat ze met woede ook niet verder kwam. Ze besloot ‘alles uit te zetten’ omdat de berichtgeving haar pijn deed. Ook vertelt ze dat ze zich enorm schaamde.

,,Ik durfde niet meer naar buiten”, legt Bibi uit. ,,Je denkt bij alles: ze gaan een foto van me maken en doorsturen naar een juice channel. Dan gaan ze weer een roddel verzinnen of iets lelijks over me posten.”

Op Instagram plaatst Breijman verder dat ze deze periode achter zich laat en vooruit gaat kijken. ,,Iedereen heeft zijn plasje kunnen doen en zijn gal kunnen druppelen over mijn verdriet, maar uiteindelijk blijft dit ook vooral mijn leven en blijven het vooral mijn keuzes”, aldus Bibi.

Tags

BIBI BREIJMANWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck