Bibi Breijman besluit: ‘Ik stopt met vloggen’

Bibi Breijman
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Bibi Breijman heeft slecht nieuws voor fans van haar vlogs op Youtube: ze gaat voorlopig geen nieuwe video’s meer plaatsen. Vanmiddag zal de laatste gepost worden en daarna blijft het maanden stil.

Droom waarmaken

Op haar Instagram laat Bibi weten waarom ze die keus heeft gemaakt: ,,De laatste maanden ben ik er achter gekomen dat mijn grote droom maar blijft terugkomen in mijn hoofd: het schrijven en coproduceren van mijn eigen songs.” De afgelopen tijd heeft de vriendin van Waylon al wat nummers geschreven en dat bevalt haar goed. ,,Tijdens dit proces ben ik erachter gekomen dat ik mijn hoofd moet leegmaken. Dat betekent dat, wil ik dit goed doen, het vastleggen van mijn leven en het kunnen uploaden van mijn video’s even op hold moet.” De pauze zal naar eigen zeggen maanden duren, maar daarna hoopt Bibi veel te kunnen vertellen over de voorafgaande periode.

Leuke reacties

Hoewel haar volgers aangeven het jammer te vinden, reageren ze ook dat ze het super vinden dat Bibi haar droom gaat waarmaken. ,,Lekker doen wat je het liefste doet”, ,,Volg je dromen” en ,,Kies voor jezelf, dat is de beste keuze”, luiden een paar van de reacties.

https://www.instagram.com/p/CCXvxJThkQj/

Burn-out

Het is niet de eerste keer dat Bibi ervoor kiest om even te stoppen met het vloggen. Twee jaar geleden belandde ze namelijk in een burn-out. Gelukkig zit ze de laatste tijd weer lekkerder in haar vel en vormt ze een hecht gezinnetje met haar vriend Waylon en dochtertje Teddy.

Tags

BIBI BREIJMANBURN-OUTSTOPPENVLOGGENWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck