Bibi Breijman doodsbang voor tweede zwangerschap

Bibi Breijman
Door: Charlotte Wijnen
18-06-2021

Een tweede kindje voor Bibi Breijman en Waylon zit er voorlopig niet in. Na vele complicaties bij de eerste zwangerschap, is Bibi nu doodsbang.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

In een rolstoel

Bibi vindt het geweldig om moeder te zijn. Met Waylon kreeg ze twee jaar geleden dochter Teddy. Maar om nóg een kindje te krijgen maakt haar bang. Tijdens haar zwangerschap had ze hyperemesis gravidarum, een extreme vorm van misselijkheid. Vijf maanden moest ze continu overgeven en voelde ze zich vreselijk.

Een nachtmerrie voor Bibi. En toen het eindelijk wat afnam kreeg ze bekkeninstabiliteit en moest ze in een rolstoel. ,,Pas nu realiseer ik me hoe heftig het was. En dat heeft me ook bang gemaakt”, vertelt Bibi in weekblad Story. ,,Ik zou graag een tweede kind willen, maar de angst dat ik weer zo ziek word, houdt me tegen.”

Valse start

Waylon heeft ook nog een zoon uit een eerder huwelijk, Dylan. Nadat Waylon in 2004 met de moeder van Dylan had gebroken, raakte hij drugsverslaafd waardoor hij steeds verder afgleed. ,,Door mijn verslaving hebben Dylan en ik een heel valse start gehad”, vertelt Waylon aan Story. Met hulp van zijn moeder kickte hij af, maar de band met Dylan bleef ingewikkeld.

Meer DenD