Bibi Breijman droomt over geslacht kind

Door: DitjesenDatjes
30-10-2018

Nog maar een maand en dan wordt Bibi Breijman voor het eerst moeder. Zij en haar vriend Waylon kunnen niet wachten totdat de kleine er eindelijk is, en tot die tijd is alles nog een verrassing voor het beroemde stel. Zelfs het geslacht van hun kindje.

Namen

De vlogster heeft wel gedroomd over het geslacht van het baby’tje. Dat vertelt ze aan VIVA mama. ,,Ik heb wel gedroomd over een jongetje”, zegt ze. Maar ze weet zelf goed dat dat nog niet zoveel zegt over het daadwerkelijke geslacht. Haar eigen moeder was er zelf namelijk ook van overtuigd dat Bibi een jongetje zou worden.

Omdat Bibi en Waylon het geslacht niet weten, hebben ze voor beiden twee namen bedacht. “Ik heb zoiets van als het er dan is dan weet ik pas echt of het die ene naam of die andere naam wordt. Dat is heel erg bepalend over wat voor persoontje er dadelijk uitkomt.”

Concert

Bibi is eind november uitgerekend. Precies op de dag dat Waylon een groot concert geeft. Of de zanger bij de bevalling van Bibi is, is dan ook nog maar de vraag. Hij heeft namelijk laten weten dat als hij op het podium staat, hij niet plotseling weg kan gaan.

 

 

Meer DenD