Bibi Breijman en Waylon klaar voor hun kleine

Zanger Waylon en zijn vriendin Bibi Breijman zijn helemaal klaar om hun kleine te ontvangen. Op Instagram laat Bibi de babykamer zien en ook de eerste cadeautjes die hun kleine al heeft gekregen.

Bibi is uitgerekend voor het einde van deze maand. Of het een meisje of een jonge wordt is nog niet bekend.

Bibi leerde Waylon kennen bij het RTL programma It Takes Two. Vervolgens werd Waylon de coach van Bibi. ,,Veel mensen zeiden dat ze chemie zagen tussen ons, maar die zagen we zelf echt niet. Buiten de opnames hadden we nul contact met elkaar”, vertelde Bibi aan RTL Boulevard.

Het moment

Nadat Bibi was gevraagd voor een concert in Ahoy, kreeg zij weer contact met Waylon. Het moment dat alles begon, zo vertelt ze: ,,Hij vroeg me mee uit eten en toen begon het eigenlijk. Ik had helemaal geen behoefte aan een nieuwe man, al helemaal niet zo snel. maar als je verliefd wordt, wordt je verliefd.” Bibi kwam toen pas net uit een relatie van negen jaar.

Zwaar

In april maakte het stel bekend dat ze hun eerste kindje zouden krijgen. De zwangerschap is in het begin erg zwaar geweest voor Bibi. Ze is zelfs twee keer opgenomen in het ziekenhuis. ,,Ik dacht dat hoort er gewoon bij, maar dat je dan opgenomen wordt omdat je niets meer binnenhoudt. Dat was al een paar dagen erg intens.”

View this post on Instagram

Hot chocolate with a hot chick!! ❤️ #inhetbootje #ohohdenhaag

A post shared by Waylon (@official_waylon_music) on