Bibi Breijman: ‘Ff neuscorrectie gepakt’

Door: Lola van Leeuwen
19-09-2019

Bibi Breijman post zojuist een video op haar Instagram-account en volgers vinden het hilarisch. De vlogger laat namelijk weten dat ze ‘effe’ een neuscorrectie heeft gedaan…

Dolletje

‘Ff een neuscorrectietjj gepakt in Turkije’ post Bibi bij haar video. Ze heeft haar ‘caption’ snel aangepast en Turkije toch maar even weggelaten. Al snel is in de video duidelijk dat de zangeres helemaal geen neuscorrectie heeft ondergaan en dat ze loopt te dollen.

Tip tegen snurk problemen

In de video is te zien dat de 28-jarige druk in de weer is met plakband. Deze probeert ze vervolgens op haar gezicht te plakken om haar neus te liften. Ook laat Bibi weten dat dit de ultieme tip is voor mensen die snurken. Bij de video wordt namelijk onder een hashtag vermeldt: ‘nooit meer last van snurk problemen’.

Hilarisch

De video blijkt een kijkcijferkanon te zijn op social media. Binnen een uur is deze al zo’n 20.000 keer bekeken! Fans gieren van het lachen en laten dit ook weten aan de vlogger. ,,Hahaha jij maakt me altijd aan het lachen bibi hou van jou humor heerlijk” laat een volger weten. Een andere volger geeft een handige tip: ,,Zorg dat plakband niet per ongeluk aan je lip plakt….. heb mooi ooit eens mijn lip ermee open getrokken.”

Meer DenD