Bibi onthult: zo was ‘eerste keer’ na bevalling

Bibi Breijman
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jessie Baltus

Het is nu anderhalf jaar geleden dat YouTube-ster Bibi Breijman (28) beviel van haar dochter Teddy. Ze vertelt aan Grazia over haar eerste keer met Waylon na de bevalling.

Alsof het stiekem moet

Na een bevallig weer het bed delen kan vreselijk pijnlijk zijn. Eerder liet bijvoorbeeld Victoria Koblenko al weten dat ze de eerste keer na de bevalling zelfs nog erger vond dan de eerste keer ooit! Bibi spreekt dit echter tegen en zegt dat het allemaal wel meeviel. Tegen Grazia vertelt ze: ,,Bij mij deed het geen pijn, maar ik vond het wel raar om ‘het’ als moeder weer te doen. Omdat je altijd denkt: iedereen heeft sex behalve mijn ouders. En dan ben je zelf ineens ook die ouder. Dat maakte het een soort van spannend, alsof je het stiekem moet doen.”

Stoeipakje

Ook het zelfvertrouwen kan soms niet optimaal zijn na een bevalling. Bibi zou hier geen last van hebben en zich niet onzeker voelen over haar nieuwe ‘vorm’. Aan Grazia vertelt ze: ,,Daar ben ik niet mee bezig geweest. Hallo, je hebt net een prestatie geleverd en iets moois op de wereld gezet. Willem (Waylon, red.) heeft me daar alleen maar mee gecomplimenteerd, dus ik heb geen moment getwijfeld of hij me nog sexy vond. Ik denk dat je voor een man alleen maar nog aantrekkelijker kan worden als je ook de moeder van zijn kind bent. Daar hoef je geen stoeipakje voor aan te trekken. Het is toch juist zo dat de liefde alleen maar groeit nadat je samen een kind hebt gekregen? Dan maakt het niet uit of je nog een buikje hebt of niet.”

Tags

BevallingBibi BreijmanteddyWaylonWillem Bijkerk

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie