Bibi heeft uitdrogingsverschijnselen

Bibi Breijman heeft erg veel last van zwangerschapskwalen. Zo erg, dat ze al twee keer is opgenomen in het ziekenhuis wegens uitdrogingsverschijnselen. Dat vertelt Waylon aan Shownieuws.

Maar wanneer wordt gevraagd wat hij nu allemaal doet in Lissabon antwoordt Waylon: ,,Cappuccino’s drinken, heel veel pastel de nata eten en chillen. Heel veel chillen”

Uitdrogingsverschijnselen.

Voor Waylon betekent chillen Lissabon intrekken en op bed liggen met zijn vriendin Bibi. Maar in bed liggen is geen luiheid maar noodzaak, aangezien Bibi erg veel last heeft van misselijkheid. Hij zegt dat ‘een beetje misselijk’ een understatement is en dat zijn vriendin zelfs geen glaasje water binnen kan houden.

Bibi en hij zijn zelfs meerdere keren naar het ziekenhuis geweest, omdat zij last kreeg van uitdrogingsverschijnselen. Daar moest ze twee dagen aan een infuus. Het koppel hoopt dat het binnenkort beter gaat met Bibi.

Bibi zegt zelf dat ze vaak drie dagen in bed moet liggen, voordat ze er een dag uitkan. ,,Je kan er behoorlijk ziek van zijn.” Toch is er bij in Lissabon om haar vriend te steunen tijdens het Song Festival. Gelukkig kan ze desondanks haar misselijkheid blijven lachen.